Pogrebna oprema Rakovica

Pogrebno preduzeće KRALJ, pored salona pogrebne opreme u Mladenovačkoj ulici u opštini Čukarica, ima i salon pogrebne opreme u Rakovici. Salon pogrebne oprme se nalazi u Rakovici u ulici Sretena Mladenovića MIke 14. Agencija za pogrebne usluge KRALJ u Rakovici može pružiti svaku vrstu podrške u organizaciji pogreba maksimalno ozbiljno i korektno.

POGREBNO KRALJ U RAKOVICI NUDI POSEBNE POVOLJNOSTI KLIJENTIMA KOJI DOĐU U SALON, POSEBNE CENE I POSEBNE PAKETE POGREBNE OPREME, KAO I SVE POGREBNE USLUGE.

Adresa: Mladenovačka 11i  Telefon: 060 7 444 190

Predstavnici pogrebne opreme i usluga KRALJ, čiji se poslovni prostor nalazi i u Rakovici, lično će vas voditi kroz sve aspekte pogrebne službe sa saosećanjem, dostojanstvom i poštovanjem. Pogrebno preduzeće KRALJ na raspolaganju vam je 24h, da pomogne u organizaciji pogrebnih usluga nakon smrti vaše voljene osobe ili da sve u vezi pogrebnih usluga preuzme na sebe. Od izbora sanduka i ostale neophodne pogrebne opreme, do pogrebnih cvetnih aranžmana, parti, florova i sl. možete naći u salonu pogrebne opreme KRALJ u Rakovici.

Pogrebno preduzeće KRALJ predstavljaju iskusni profesionalci koji su tu da vas podrže u, za vas, možda najtežem periodu. Pogrebno KRALJ u Rakovici nudi svoje usluge i pruža ih na način da odgovaraju željama i zahtevima vaše porodice. Na pogrebno preduzeće KRALJ možete računati ako je potrebna pomoć za planiranje pogreba i odavanje počasti i poštovanja vašoj voljenoj osobi. Pažljivo ćemo vas voditi kroz mnoge odluke koje se moraju doneti tokom ovog tužnog perioda u vašem životu.

Pogrebno preduzeće KRALJ je dostupno u bilo koje doba dana, bilo koji dan u sedmici, 365 dana u godini. Predstavnici pogrebnog preduzeća KRALJ mogu doći do vas i dogovoriti sve korake u vezi pogreba. Više informacija možete saznati pozivom na broj koji se nalazi na stranici kontakt – dostupni smo od 00-24.


POGREBNA OPREMA
POGREBNE USLUGE